Олімпійський тиждень

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! З метою піднесення престижу занять фізичною культурою та спортом, поширення ідей олімпійського руху, виховання почуття патріотизму та здорового способу життя в КЗ КМР «ОЗНЗ «Мирівська ЗОШ I-III ступенів» з 13 по 20 вересня пройшов Олімпійський тиждень.

Олімпійський тиждень розпочався урочистою загальношкільною лінійкою. Протягом тижня було проведено олімпійські уроки, змагання з різних видів спорту, вікторини, ігри, перегляд мультфільмів про спорт, турнір з шахів, футбольний турнір, змагання з легкої атлетики та настільного тенісу.

16 вересня на шкільному стадіоні пройшли спортивні змагання між командами , до складу яких увійшли вчителі та учні 8-11 класів. У програму змагань були включені естафети з м"ячами, гімнастичними палицями, мішками , тощо. Команди, на чолі з капітанами , директором школи Муковозом Анатолієм Миколайовичем та вчителем історії Ширієм Миколою Івановичем, показали непогану фізичну підготовку. Вболівальниками була вся школа .А перемогла ,звичайно ж ДРУЖБА.

/Files/images/Спорт 1.jpg

/Files/images/Спорт 2.jpg /Files/images/Спорт 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Комунальний заклад Кагарлицької міської ради " Мирівський ліцей"

вул. Гагаріна, 25,
09241,Україна, Київська область, Обухівський район,
с. Мирівка

Дата останньої зміни 11 Жовтня 2023

Цей сайт безкоштовний!