Свято Останнього дзвоника

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Навіть пандемія не стала на перешкоді цієї важливої події.

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у школі.

Суп Василь Михайлович настоятель Свято – Преображенської церкви поблагословив усіх учасників святкового дійства.
Із щирими словами побажань звернулися до учнів 11 класу та вчителів гості свята: Кагарлицький міський голова Панюта Олександр Олексійович, начальник відділу освіти Кагарлицької міської ради Омельченко Надія Олексіївна, староста сіл Мирівка та Бендюгівка Порхун Надія Миколаївна. Грамотою Кагарлицького міського голови та іменним годинником була нагороджена учениця 11 класу Суп Тетяна.

Випускників та всіх присутніх на святі привітали учні 1класу. Другокласники разом зі своїм класним керівником Кушнір Наталією Григорівною подарували танок «Бджілки».

І нарешті, улюблений і найбільш очікуваний момент – шкільний вальс. Кружляють юнаки і дівчата, усміхаються. Вони чудово розуміють, що останній дзвоник – це не кінець, це лише початок.

Свято Останнього дзвоника для учнів 1-10 класів було організовано не традиційно. Так 31 травня за сприяння дирекції школи, класними керівниками 1-4 класів було облаштовано туристичне містечко. Учні молодшої ланки випробовували себе: в доланні перешкод, в умінні одягати туристичне спорядження, в наданні першої домедичної допомоги "потерпілим", в спортивному орієнтування, в умінні діяти в екстремальних умовах.

/Files/images/2о.jpg

/Files/images/6о.jpg

/Files/images/7о.jpg

Учні 5-10 класів були задіяні в різноманітних конкурсах, естафетах, квестах, екскурсіях, спортивних змаганнях (футбол, теніс, веселі старти). Свято закінчилося дружніми пікніками.

/Files/images/4о.jpg

/Files/images/5о.jpg

Діти та вчителі були в захваті і відправилися на канікули з гарним настроєм.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Комунальний заклад Кагарлицької міської ради " Мирівський ліцей"

вул. Гагаріна, 25,
09241,Україна, Київська область, Обухівський район,
с. Мирівка

Дата останньої зміни 11 Жовтня 2023

Цей сайт безкоштовний!